Adatvédelmi nyilatkozat

VPT-Group Kft. 9400 Sopron, Pozsonyi út 15. Tel.: +36 99 505 745

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-75786/2014

Adatvédelmi nyilatkozat

A VPT-Group Kft. (továbbiakban szolgáltató) a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény - illetve az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezéseit figyelembe véve  alakította ki adatvédelmi szabályzatát.

- Amennyiben online shop használója az oldal bármely részén személyes adatokat közöl, abban az esetben automatikusan  hozzájárul ahhoz, hogy a szolgáltató a hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően kezelje adatait.

- Személyes adatok alatt azon adatokat értjük, melyek alapján azonosíthatóvá válik Ön, többek között neve, címe, telefonszáma és e-mail címe alapján.

- A szolgáltató kijelenti, hogy a megadott adatokat bizalmasan, kizárólag az online shop, számlázás és csomagküldés használata céljából és mértékben kezeli, harmadik fél számára nem adja ki.

- A cookie - k (sütik) kisméretű adatok, melyek ideiglenesen a böngészés közben a felhasználó számítógépének  merevlemezére kerülnek az oldal látogatásával. Minden weboldal használónak lehetősége van a böngészőjében letiltani az ún. cookie használatát. Amennyiben ezt nem teszi meg, szolgáltató ezen adatokat csak statisztikai célokra használhatja fel. A cookie-k bármikor törölhetőek a számítógépről, akár a böngésző segítségével.

- Az online shopot használók által megadott adatokat a szolgáltató a tőle elvárható módon és mértékben védi, hogy azok illeték telenek kezébe ne kerülhessenek, ezen  túlmenően azonban felelősséget és kötöttséget nem vállal.

- Honlapunk tartalmazhat olyan linkeket, amelyek más weboldalakra mutatnak. Ezen oldalak használatáért illetve az ott kezelt adatokért felelősséget nem vállalunk.

A tárolt adatokat a szolgáltató eltávolítja a nyilvántartásából, amennyiben a törvényes vagy más jogcímen történő adattárolás feltételei már nem állnak fenn. Amennyiben jogszabályba nem ütközik bármikor igényelhető a személyes adatok felhasználásának korlátozása, törlése nyilvántartásunkból, illetve visszavonható a személyes adatok kezelésének hozzájárulása a webshop@vpt.hu címre írt levélben.

2012. július 1.

VPT-Group Kft