DE

Év Zöld Munkahelye 2017

Legyen a Tiétek az Év Zöld Munkahelye cím!

A Minigarden Hungary a környezettudatosság fontosságára való felhívás érdekében, a 2017-es évben elindítja zöld közösség kampányát, amelynek első lépéseként meghirdeti az Év Zöld Munkahelye versenyt, amelynek nyertesét, egy Minigarden termékekből épített vertikális kerttel jutalmazzuk, egy általuk választott felületen.

A versenyen bármely munkahely indulhat, amely úgy gondolja, hogy fontos a környezettudatosság, a természet védelme. Ehhez nem kell, hogy minden sarokban növények díszitsék irodátokat, csupán gondolataikra vagyunk kíváncsiak, hogy szerintetek miért fontos a zöld. A feladat csak annyi, hogy fogalmazzátok meg közösen, Nektek miért fontos a zöld környezet a munkahelyeteken és írjátok meg a Minigarden Hungary Facebook profilján. Ha színesíteni szeretnétek posztotokat, a szlogennel együtt töltsetek fel egy fotót csapatképként és ne felejtsétek el megjelölni a munkahelyet / céget, ahova szeretnétek a zöldfalat. Sok sikert minden versenyzőnek!

És miért fontos, hogy tudatosan foglalkozzunk környezetünkkel?
A globális felmelegedés, klímaváltozás, a nem megújuló erőforrások kimerülése, a veszélyeztetett állatok és növények számának növekedése mind arra utal, hogy bolygónkat szép lassan az enyészetnek adjuk át. Generációról generációra egyre nagyobb ökológiai lábnyomot hagyunk magunk után, amely miatt egyre inkább romlik az esély a fenntartható fejlődésre.


Játékszabályzat:

A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.  

A nyereményjátékban részt vesz mindenki, aki: 

 • munkahelye nevében jelentkezett a nyereményjátékra


Részvétel feltétele:

Facebookon egy mondatban megfogalmazni, hogy miért is fontos a „zöld” egy munkahelyen és ellátni a zöldmunkahely hashtaggel (#zöldmunkahely).
Valamint jelöljétek meg a munkahelyet/céget (@), vagy a céges profilotokról tegyétek közzé a bejegyzést.


Nyereményjáték:

Március 31. délután 18 óráig beérkezett Facebook bejegyzések közül, a szervezők által legötletesebbnek választott induló kerül ki nyertesként. A nyereményt egyeztetés után, a Minigarden Hungary készíti el a győztes munkahelynek.

A sorsolás időpontja: április 3. 14 óra. 


Nyeremény:

Vertikális kert, egy, a nyertes által választott falrészen: 2 db Minigarden Vertical Kitchengarden, tartókonzolokkal, fixerekkel, valamint virágfölddel és növényekkel. A beszerelést a Minigarden Hungary vállalja.


A nyereményjátékban résztvevő személyek:

A nyereményjátékban részt vehet minden nagykorú természetes személy, aki munkahelye nevében vesz részt a nyereményjátékban. A nyereményjátékban résztvevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el. 


A nyeremény átvételének feltételei:

A nyerteseket Facebookon értesítjük nyereményükről. A Minigarden Hungary nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, ill. következményekért, és fenntartja magának a jogot, hogy a nyereményt csak és kizárólag a nyertesnek adja át. A játékban részt vevők beleegyeznek, hogy a Minigarden Hungary Facebook oldalán nyilvánosan ismertetjük a győztes nevét, valamint a nyereményről készült képanyagot a Minigarden a későbbi munkája során felhasználja.


A Szervező jogai:

A Minigarden Hungary a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért, nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartama alatt, a Minigarden Hungary honlapja neki fel nem róható okból időszakosan nem érhető el. A Minigarden Hungary fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa. A résztvevők elfogadják, hogy a nyereményjátékban való részvétel során a részvételi szabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a Minigarden Hungary számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak. A Minigarden Hungary a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét a részvételi szabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja. 


Információkérés:

A játékkal kapcsolatos információk az alábbi e-mail címen kérhetők: info@minigarden.hu