Vidd a természetet otthonodba! Minigarden

Miért is van szükségünk zöld területre otthonunkban? Az ember alapvetően kötődik a természethez. Több kimutatás is készült már a pozitív élettani hatásáról, mint például az iskolai teljesítmény javulása, a megbetegedések arányának csökkenése, a produktivitás és a koncentráció növekedése, tehát az egész család számára előnyt jelent!

Alapvető igazság, ahol a növények jól érzik magukat, ott az ember is, így hát minden otthonba szükséges egy kis zöld terület. A Minigarden termékeinek segítségével, bárhol létrehozhatod a saját kis kertedet. Nem kell lemondanod róla a helyhiány, időhiány vagy lakásod központi elhelyezkedése miatt. Lehet szó konyhai fűszernövényekről, vagy dekorációról nagyobb felületen, csupán a saját kreativitásunk szabhat határt, hogy egy zöld kis csodát hozzunk létre otthonunkban.

A különböző típusú termékeink által mindenki megtalálhatja a saját stílusához illőt. Konyhában, nappaliban, hálószobában, teraszon, bárhol felszerelhető eszközt nyújtunk, amivel könnyedén termeszthetünk nyugalmat árasztó növényeket. Az egyediség nem csak a különböző elemek kombinálása által mutatkozhat meg, de a legtöbb termékünk eltérő színekben érthető el (fehér, szürke, fekete, terrakotta, zöld), így azok tökéletesen beilleszkednek otthonunk enteriőrjébe. A Minigarden az öntözésnél is a legnagyobb kényelemre törekszik.

A hagyományos öntözés mellett, a termékek kialakításának köszönhetően, lehetőség van a cég saját tartályából való vízellátásra, vagy akár a fő vízvezetékre is csatlakoztathatjuk kis kertünket, amivel teljesen automatizálhatjuk az öntözési folyamatot, így mindenki számára elérhető, hogy egy csipetnyi természetet csempésszünk otthonunkban.