Green Friday a Minigardennél!

Amerikából indult, a nagy kedvezményű vásárlások napja, a Black Friday, amely hagyományosan a Hálaadást követő péntekre esik. Ez idén november 25. ez jelzi a karácsonyi vásárlások kezdetét.
A Minigarden a saját koncepciójához igazítva, Green Fridayt hirdet, amikor is 20%-os kedvezménnyel vásárolhatjátok meg termékeinket!

Miért ajándékozzak Minigardent karácsonyra?

A Minigarden termékeivel egy saját kis kertet varázsolhatunk otthonunkban, amire mindenkinek szüksége van! Legyen szó feleségedről, aki egy saját kis fűszerkertet szeretne nevelni konyhájában, gyermekedről, akit felelősségtudatra nevelnél, vagy saját magadról, hiszen a növények mindenki közérzetét javítják! A megfelelő ajándék, ha olyannak ajándékozod, aki nem tud mindennap foglalatoskodni növényével, hiszen a Minigarden adagolói ezt megteszik helyette is akár. Örömet szerezhetsz vele bárkinek, aki úgy gondolja nincs elég helye egy kisebb kertre, termékeink elhelyezésének csak a képzelet szabhat határt, a rendelkezésre álló tér nem! Tökéletes ajándék minden növénykedvelőknek, hiszen a Minigarden új élményt nyújt ebből a szempontból, de a kezdőknek is erős mankót jelent, hogy új hobbiba kezdjenek bele.