Valentin-nap

Február 14. Valentin-nap a szerelmesek napja!

Sok téves vélekedéssel ellenére – miszerint ezt az alkalmat csak a virágárusok találták ki, azért hogy több bevételük legyen-, a Valentin-nap egy több mint 500 éves hagyomány már! A sokak által kedvelt és várt :) szerelmes üdvözlőkártyákat a 19. század óta küldik a párok egymásnak, ebben az évszázadban jelent meg a Valentin-nap az Egyesült Államokban.

Kis hazánkban a 90-es években lett népszerű az ünnep. A legkedveltebb ajándékok a virág és a csokoládé, valamint az apró ajándéktárgyak, amelyek a vásárlás nagy részét teszik ki. A virág a legszebb ajándék – szokták mondani és valóban bárkit le lehet kenyerezni egy szép csokorral, de ha már virág, miért elégednénk meg vágott virággal, amely csak néhány napig díszíti otthonunkat? A hervadó virág, elkeserítő látvány mindenki számára, nem maradandó, ahogy a csokoládé sem.
Régi, berögzült szokás, hogy a szerelem ünnepén elmúló ajándékot veszünk kedvesünknek, miközben a meglepetéssel törődésünket szeretnénk kifejezni, amely állandó!

Ajándékozz ültetett virágot Minigardenben, amelyet hosszú ideig csodálhattok otthonotokban.
Ne ragadj meg Te is a tucat ajándékoknál, ha szeretnéd érzékeltetni kedveseddel a fontosságát! Lepd meg maradandó ajándékkal, amihez most mi is asszisztálunk, ugyanis a február 9-10. között vásárolt termékeinkre 14%-os kedvezményt adunk, hogy különleges lehessen február 14-e.