Vedd le a terhet a Föld válláról

Április 22. fontos dátum a Minigarden számára. Ez a Föld Napja, amely 1990. óta vált világmozgalommá. Mi más állhat közelebb a Minigarden hitvallásához?

A magyar Föld Napja Alapítvány is felhívja a figyelmet a cselekvés fontosságára:
„És mit tehetsz még? Sokat. Zöldítsd környezetedet, ültess fát, termelj haszonnövényeket, komposztálj, éheztesd a kukát, szigetelj, közlekedj közösen, ne vásárolj csomagoltat, válts környezetbarát szerekre, félkész, kész helyett egyél friss hazait, egyél kevesebb állatit... ajándék a környezetnek, egészségednek.”

Ha máskor nem, akkor legalább ezen a napon foglalkozzunk környezetünkkel! Ültessünk növényt, fát, használjunk tömegközlekedést, cselekedjünk, hogy levegyük a terhet a Föld válláról!

A Minigarden azonos gondolatokkal született, hiszen a „Városi zöld forradalom” az egyik jelmondatunk. Hisszük, hogy nincs az a lakás vagy ház, ahova nem lehet becsempészni egy kis zöld területet. Az elültetett növény nem csak a Földnek tesz jót, de a Te környezetedre is pozitív hatással van! A modern dizájnnal kialakított termékek és kiegészítők a gyerekek érdeklődését is felkeltik, így már egészen kiskoruktól megérthetik a természet iránti felelősségtudat jelentőségét.

A Minigarden nem csak a zöld területek népszerűsítésével próbálja élhetővé tenni bolygónkat, termékeink 100%-ban újrahasznosítható anyagból készülnek, hogy ezzel is kíméljük a Földet!

Változtass Te is környezeteden, ültess növényt a Minigarden Hungary-vel, mi pedig ingyenesen kiszállítjuk a terméket!