Minigarden kintre?

Gondolkoztál már egy csodálatos zöld falon a kertben? Kiülsz egy reggeli kávéra a kertedbe és a kerítésen függő növények nyújtotta üdítő látvány, nem csak jó kedvre derít, de energiával is feltölt.

A Minigarden termékei asszisztálnak ehhez az élményhez! Mindegyik termék magas ellenállású polipropilén kopolimerből készült, ami a szeles őszi időjáráskor különlegesen fontos. A polipropilén a szélsőséges hőmérsékletnek is ellenáll, olvadáspontja 160 0C körüli. A Minigarden különleges adalékanyagok hozzáadásával készíti termékeit, ezért az UV sugárzásnak is ellenáll. Nem véletlen, hogy szerkezeti sértetlenségére 10 év garancia van!

Ha kintre szánnák Minigardent, rengeteg kombinációs lehetőség állrendelkezésünkre. Legyen az, Vertical, Corner, vagy Basic. Nem csak a termékek kombinálásával, de a környezet bevonásával különböző ötletes megoldások születhetnek.

Amikor a Verticalból kerítés…

 

 

 

 

 

 

 

a Cornerből asztal…

 

 

 

 

 

 

vagy épp oszlop lesz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Így hát bátran ajánljuk a Minigarden kinti telepítését és egy kis kreativitással egészen egyedülálló építészeti megoldásokat hozhatunk létre!