24 tasakos Tápanyag Zöld Növényeknek és Zöldségeknek

  • Mennyiség:
  • 1 990 Ft Nettó ár: 1 567 Ft
  • Havi max 1x javasolt! A zöld növények tápanyag kiegészítője, hogy a növények leveleinek növekedése optimális legyen.

  • Raktáron
Termékleírás

Minigarden Grow Up Minigarden tápanyag kiegészítő

Az öntözéshez hasonlóan, a minőségi tápanyag is alapvető fontosságú az egészséges növények növekedéséhez. A Minigarden Vertical, Minigarden Corner és Minigarden Basic rendszerekben termesztett növények sem kivételek ez alól. Ebben a tekintetben a Minigarden termékek köre most már magában foglalja a tápanyagok innovatív megoldását különböző típusú növényekhez és felhasználásokhoz. Ez a Minigarden Grow Up. Minigarden Grow Up 3 megoldást ajánl növények táplálásához, amit a zöld, narancs és barna (a Grow Up Brown nem kerül magyarországi forgalomba) színekkel különböztetünk meg:

Minigarden Grow Up Zöld

A zöld növények tápanyag kiegészítője, amely az összes makro-és mikro-tápanyagot tartalmazza, hogy a növények leveleinek növekedése optimális legyen.

Könnyű használat

Minigarden Grow Up 1 tasakjának tartalma egy adag, a tasak tartalmát, 3 g-ot kell 1.25L öntözővízhez adni. A növény tápanyaggal való ellátását nagyban megkönnyíti a Minigarden Grow Up kiszerelése, a könnyű szállítása, tárolása és precíz adagolása. Minigarden Grow Up fő megkülönböztető jegye, hogy biztosítja a növények teljes és kiegyensúlyozott táplálását. A Minigarden Grow Up használata a Minigarden Basic-hez könnyű és magától értetődő. Csak nyissa ki a tasakot, öntse a tartalmát a kivehető tartályba és töltse meg vízzel. A helyes tápanyag és öntözővíz arány ezzel azonnal garantált. A termék sokoldalúsága révén alkalmazható hagyományos öntöző rendszerekhez vagy egyéb öntözési tartályokhoz is:

   1 tasak / 1,25 L
   2 tasak / 2,5 L
   4 tasak / 5 L

Adatlap

Értékesítési csomagolás: Doboz

Tartalom: 24 tasak ( 24*3g), használati utasítás, brossúra

Nettó súly72 g

Egyedi dózis:

Adagolás: 1 tasak 1,25 L öntözővízhez

Méret: 5*10 cm

Funkció: Stimulálja a növény növekedését és lombképzését

Leírás: EC tápanyag

Összetétel: NPK 23-6-10+ 2,7MgO

Letöltés
Ajánlott termékeink