FALI TARTÓ KONZOL - Vertical + Basic termékekhez

  • Választható színek:
  • Mennyiség:
  • 2 490 Ft Nettó ár: 1 961 Ft
  • Ha szeretnél a falon növényeket, ezzel a kiegészítővel felrakhatod Vertical-od és Basic-ed.

  • Raktáron
Termékleírás

Mi is ez

A Minigarden® fali konzol egy olyan megoldás, mely bármilyen megfelelő függőleges felületen alkalmazható és a Minigarden® Basic és Minigarden® Vertical biztonságos felrögzítését biztosítja. Ez az új Minigarden kiegészítő lényegesen megnöveli e két rendszer formatervezési opcióinak számát, kihasználva a szabadság és kényelem adta lehetőségeket. A Minigarden® fali konzol segítsével könnyedén kiválaszthatja növényei számára a legmegfelelőbb helyet.

Dizájn és kényelem

A Minigarden® fali konzolhoz 2 rozsdamentes acél csavar és 2 tipli tartozik, melyek a falhoz rögzítést biztosítják, valamint speciális tüskék vannak kialakítva, melyek a Minigarden® Basic-re és a Minigarden® Vertical-ra való szilárd rögzítésért felelnek. Felszerelése után a Minigarden® fali konzol diszkréten és tökéletesen harmonizál a Minigarden® Basic-el és a Minigarden® Vertical-al egyaránt, a két rendszer mintegy építési elemeként jelenik meg. 

Anyag és szinek:

A Minigarden ° fali konzol magas ellenálló képességű polipropilén kopolimerből készült és speciális adalékanyagok védik a napsugárzással szemben. Ezáltal extrém időjárási körülmények mellett is használható (napsugárzás és szélsőséges hőmérséklet), emellett teljes mértékben újrahasznosítható és a következő 5 színben érhető el:

Fehér, szürke, fekete, terrakotta, zöld.

Adatlap

Értékesítési egység: Doboz

Tartalma: 1 konzol + 2 tüske a Minigarden Basic-hez való illesztéshez + 2 tüske a Minigarden Vertical alsó tálcájához való illesztéshez

Méretek: 18,2 * 13,3 * 8,9 cm

Súly: 0,09 kg

Anyag: Polipropilén  moplen UV védelemmel

Kidolgozás: Matt Grain MT-11007

Szinek: fehér, fekete, zöld, szürke, terrakotta

Gyártói garancia: 3 év

100%-ban újrahasznosítható

Letöltés
Ajánlott termékeink