Minigarden Mobil Öntözőtartály 5L

  • Mennyiség:
  • 4 990 Ft Nettó ár: 3 929 Ft
  • Ha nem közvetlen vízhálózatra szeretnénk kötni a Vertical vagy Corner elemeinket, akkor ez a fajta mobil víztartály a megoldás.

  • Raktáron
Termékleírás
Ez a Mobil Öntözőtartály könnyedén csatlakoztatható bármelyik Minigarden Corner vagy Minigarden Vertical öntözőszettre pár mozdulattal. Pattintós csatlakozóval rendelkezik.
Mivel 5 literes, ezért  még akár a gyerekek is könnyedén meg tudják emelni, és pár mozdulat után máris csatlakoztatható egy kattintással a Minigarden Öntözőrendszereihez.

Akkor szükséges ilyet használnunk, hogyha a hálózati vízkiállásra való automatikus bekötés nem biztosított vagy nehézkes lenne, viszont nem szeretnénk egy-egy nagyobb zöldfalunkban vagy növényoszlopunkban kézzel öntözni az összes növényt. 
Ekkor 5-10 napi rendszerességgel (növényfajtól függően) elég egy ilyen mobil öntözőtartály ahhoz, hogy egy gyors mozdulatsorral megöntözzük a növényeket 1 pontra csatlakoztatva.

A lépések rendkívül egyszerűek:

1. lépés : töltsük meg vízzel és igény szerint tápanyaggal
2. lépés : pár pumpálással helyezzük nyomás alá a tartályt
3. lépés : csatlakoztassuk a Minigarden öntözőrendszerre
4. lépés : egyszerűen szabályozható  - a vízellátás 1 gombnyomással beindítható
5. lépés : hagyjuk úgy a tartályt, és a nyomás kieresztésével egyidőben elvégzi az öntözést

Gyakorlati tanács: az első pár alkalommal nem árt figyelni - amig a rutin nem alakul ki - ,  hogy mennyi vizet vesznek fel a növények - ez kialakítási mérettől függ - és addig engedni a vizet a mobil öntözőtartályból, amig az alsó tárcban el nem kezd összegyűlni. Következő alkalommal így pont csak annyi vizet kell az 5 literes tartályba tölteni, hogy a növények számára - előre kiszámolt módon - elég legyen.
Letöltés
Kiegészítő termékek