Növényoszlop - Kis Corner Szett Öntözővel

 • Választható színek:
 • Mennyiség:
 • 10 990 Ft Nettó ár: 8 654 Ft
 • 57 cm magas, a lakásod bármely sarkába 3db növénynek öntözővel

  kül-, és beltéren egyaránt felállítható
  12-14cm cserépátmérőjű növényeknek
  kiegészítővel falra szerelhető
  öntözőrendszer jár hozzá
  UV álló és újrahasznosított anyagból
  Referencia képek megtekintése ide kattintva


 • Raktáron
 • Videó
Termékleírás

Ezt a Minigarden Corner modellt az az igény hozta létre, hogy sarkokat, oszlopokat tudjunk képezni élő növényekből. 

Csakúgy, mint a Minigarden Vertical, a Minigarden Corner is moduláris rendszer, melyben dísz-, fűszer- és konyhakerti növények is nevelhetők, szabadon is felállítható, saját vízelvezetéssel rendelkezik, és a beültetett növényektől függően akár kül-, akár beltéren használható.  Ajándék öntözőrendszerrel forgalmazzuk!

Összeállítás és kialakítás

A Minigarden Corner rendszer négy, egyszerűen összeszerelhető elemből áll: egy felső tálcából, két darab illesztőkorongból, egy központi edényből, benne egy ültetőkamrával, valamint egy alsó tálcából. Az összeszerelés egyszerű, a lehetőségek korlátlanok. A modularitásnak köszönhetően a rendszer függőlegesen és vízszintesen is szabadon bővíthető újabb elemekkel, így 90, 180, 270 és 360°-ban számtalan kombináció hozható létre. A Minigarden Corner bel- és kültéren egyaránt felállítható; sarkokban, ablakpárkányokon, padokon vagy más bútorokon, a falra akasztva, de kreativitásunktól függően számtalan egyéb módon is elhelyezető. A rögzítőelemekhez az illesztőkorongok a fal felőli oldalukkal kapcsolódnak, de a rögzítés hagyományos csavarokkal is megoldható.

Anyagok és színek

A Minigarden Corner-nél is ugyanazt a nagyon erős kopolimer anyagot alkalmaztuk, mint a Vertical modellnél és ugyanúgy elláttuk UV védelemmel, ez teszi akár a legextrémebb időjárási körülményekkel szemben is ellenállóvá (napfény és szélsőséges hőmérsékletek). Mindezek mellett újrahasznosítható anyagból készült és a Kis Corner Szett 5 színben érhető el: fehér, szürke, fekete, terrakotta és zöld. 

Öntözés és csepegtetés

A Minigarden Corner egy egyedi öntözőrendszerrel is felszerelhető valamint egy innovatív gravitációs vízelvezető  mechanizmussal is elláttuk. Ez a tulajdonsága biztosítja, hogy minden felesleges öntözővíz a növény gyökerétől az egység alján elhelyezkedő tálcába csepeg. Ez a rendszer nagyon fontos a növények hosszú távú fenntarthatósága érdekében.  A csomag tartalma továbbá egy ajándék öntöző szett.

 

Videók
Adatlap

Értékesítési egység: szett
Tartalma: 3 modul+ 6 klip + alsó tálca
Méretek ( összeszerelve) 16 * 16 * 57 cm
Maximum kapacitás: 4,8 L
Ajánlott kapacitás: 4,5 L
Súly: 0,82 kg
Anyag: Polipropilén moplen UV védelemmel
Kidolgozás: Matt, Grain MT-11007
Szinek: fehér, zöld, fekete, szürke, terrakotta
Gyártói garancia: 3 év
100%-ban újrahasznosítható
 
Letöltés
Kiegészítő termékek