Függőleges Növénykert - Nagy Vertical Szett öntözővel

 • Választható színek:
 • Mennyiség:
 • 54 990 Ft Nettó ár: 43 299 Ft
 • 64,6cm x 147cm azaz 24 növénynek élő növényfal ajándék öntözővel

  1m2-t fed le 12-14cm-es cserépátlójú növényekkel
  újgenerációs passzív öntözési technológiával
  öntözőrendszer jár hozzá
  kiegészítővel falra szerelhető
  UV álló és újrahasznosított anyagból
  kül-, és beltéren egyaránt
  Referencia képek megtekintése ide kattintva


 • Raktáron
 • Ingyenes kiszállítás
 • Videó
Termékleírás

A Minigarden termékcsalád új eleme, a Minigarden Nagy Vertical szett. Ahogyan a neve is mutatja ez már egy nagyobb kiterjedésű zöldfal szett. Ezzel a termékkel könnyen létrehozhatunk lakásunkban egy 1 m2-es  élő függőleges kertet, azaz zöldfalat. Kertet ott, ahol egyébként nem lenne lehetőségünk megtermeszteni a saját fűszernövényeinket, eprünket, virágzó növényeinket vagy akár trópusi növényeinket dekorációs célból a lakásban. A kert hiánya mostantól nem lehet akadály, hogy friss alapanyagaink legyenek. 


 "Do it yourself" azaz a otthon is összeszerelhető összeállítás miatt mostantól magunknak is tudunk építeni élő növényfalat  kül-,és beltéren egyaránt.
 ​További előnye, hogy a Minigarden rendszerben már korábban elhelyezett növények bármikor könnyedén kicserélhetőek.
 

A szett taralma:

A szett tartalmaz 8 modult ( 8*3 = 24 növény befogasa) 1 alsó tálcát, 8 felső tálcát, klipeket az elemek egymáshoz rögzítéséhez, és egy ajándék öntöző szettet, mely a csomag tartalma.
Ezáltal 64,6cm x 147cm felületen válik lehetővé az élő növényfal a lakásodba 24 növénnyel. Az összes Minigarden szett kombinálható egymással, így mind vertikálisan mind pedig horizontálisan jól skálázható az élő növényfalunk!
 

Öntözés:

Az egyenletes öntözés hihetetlenül fontos a növények egészséges növekedéséhez, ezért is hoztuk létre a Minigarden öntözőrendszert, mely lehetővé teszi a növények helyes és rendszeres gondozását, bármilyen erőfeszítés nélkül. 

A Nagy Vertical szett csomag tartalmaz egy öntöző szettet, amivel könnyebbé teheti a zöldfal öntözését. Az öntöző rendszer egy 6,5 mm külső átmérőjű, 3 csepegtetővel ellátott mikrocsepegtető-csőből áll, mely minden egyes modulon keresztül fut egy körkörös klipen (belső átmérő 9 mm), mely a modulok összekötésére szolgál, mialatt a cső teljesen rejtve marad. Az öntözőrendszer telepítése után a csepegtető rendszer kialakításához egy manuális (5 liter) permetezőt kell adaptálni a 1,5 m hosszú csőhöz ( a cső csomag tartlama). Abban az esetben, ha nagyobb kényelemre vágyik, az öntöző készlet automatizálható és közvetlenül a fő vízvezetékhez csatlakoztatható, de kapható online áruházunkban olyan speciális 5 literes nyomást előidéző permetező kanna is, mely végére csak csatlakoztatnunk kell a zöldfalat és 1 gomb megnyomásával a csöveket nyomás alá helyezve az öntözés automatikus is!

Összeállítás és kialakítás
 
A Minigarden Nagy Vertical szett összeállítása hihetetlenül egyszerű és a lehetőségek korlátlanok. Moduláris kialakítása egyszerű illeszkedést tesz lehetővé, függőlegesen és vízszintesen vagy akár egymásnak háttal fordítva, rengeteg kombinációban. Minigarden Corner-el is kombinálható, ezzel is növelve a lehetséges variációk számát. A Minigarden Vertical nagyon egyszerűen felszerelhető kül- és beltérre, a rendszer sokoldalúsága és egyszerűsége könnyű összeállítást és tartós használatot tesz lehetővé a földön és a legmagasabb falon egyaránt. A lehetséges kombinációknak kizárólag az Ön kreativitása szab határt. A rendszer modularitása mellett a növények fajtáival és színeivel játszva számtalan egyedi hatást hozhat létre.  
 A Minigarden Fali tartó konzol kiegészítő beszerzésével pedig bármilyen magasságba rögzíthető az új zöldfalunk a lakásban!
 

Télikert Minigarden Nagy Vertical szettből építve egy étteremben
Videók
Adatlap

Értékesítési egység: Szett

Tartalma: 8 modul + 48 klip + 1 alsó tálca + csepegtető szett

Méretek: ( összeszerelve) 64,6 * 19 * 147 cm

Maximum kapacitás: 96 L

Ajánlott kapacitás: 80 L

Súly: 8,42 kg

Anyag: Polipropilén moplen UV védelemmel

Kidolgozás: Matt, Grain MT-11007

Szinek: Fehér, fekete, zöld

Gyártói garancia: 3 év

100%-ban újrahasznosítható

Letöltés
Kiegészítő termékek