Függőleges Növénykert - Kis Vertical Szett Öntözővel

 • Választható színek:
 • Mennyiség:
 • 21 990 Ft Nettó ár: 17 315 Ft
 • 64,6cm x 57cm 9db növény számára élő növényfal ajándék öntözővel

  újgenerációs passzív öntözési technológiával
  öntözőrendszer jár hozzá
  12-14cm-es cserépátlójú növényeknek
  kiegészítővel falra szerelhető
  UV álló és újrahasznosított anyagból
  kül-, és beltéren egyaránt
  Referencia képek megtekintése ide kattintva


 • Raktáron
 • Ingyenes kiszállítás
 • Videó
Termékleírás

A Minigarden Kis Vertical Szett egy moduláris, függőleges kertészkedéshez kifejlesztett, bővíthető rendszer dísz- és aromás növények, valamint zöldségek számára. Egyedi formatervezéssel rendelkezik, saját öntözőrendszerrel, kül- és beltéren egyaránt elhelyezhető.  "Do it yourself" azaz az otthon is összeszerelhető összeállítás miatt mostantól magunknak is tudunk építeni élő növényfalat  kül-,és beltéren egyaránt.
 

Legnagyszerűbb előnye a modularitás, mely bármilyen méretű függőleges kert egyedi tervezését és könnyű kivitelezését teszi lehetővé, utat nyitva ezzel az Ön kreativitása felé. A Minigarden Vertical Szett rendszer minden modulja 4, könnyen összeszerelhető komponensből áll: 1 felső tálca, 6 körkörös klip az elemek rögzítéséhez, valamint maga a modul, ami 3x3 db nyílással rendelkezik a növények számára és egy alsó tálca, a túlfolyó öntözővíz összegyűjtésére. Továbbá egy ajándék öntöző szettet, mely a csomag tartalma.
  Roppant sok féle kicsi és közepes méretű növény vethető és ültethető a rendszerbe.

Összeállítás és kialakítás
 

A Minigarden Kis Vertical szett összeállítása hihetetlenül egyszerű és a lehetőségek korlátlanok. Moduláris kialakítása egyszerű illeszkedést tesz lehetővé, függőlegesen és vízszintesen vagy akár egymásnak háttal fordítva, rengeteg kombinációban. Minigarden Corner-el is kombinálható, ezzel is növelve a lehetséges variációk számát. A Minigarden Vertical nagyon egyszerűen felszerelhető kül- és beltérre, a rendszer sokoldalúsága és egyszerűsége könnyű összeállítást és tartós használatot tesz lehetővé a földön és a legmagasabb falon egyaránt. A lehetséges kombinációknak kizárólag az Ön kreativitása szab határt. A rendszer modularitása mellett a növények fajtáival és színeivel játszva számtalan egyedi hatást hozhat létre.  
 

További előnye, hogy a Minigarden rendszerben már korábban elhelyezett növények bármikor könnyedén kicserélhetőek.
 

Bármelyik modul bővíthető és/vagy csatlakoztatható ugyanahhoz a szinthez a körkörös klipek segítségével. Az egyazon szinten elhelyezkedő modulok csatlakozása hosszirányú vagy egymásnak háttal álló is lehet, lehetőséget nyújtva ezzel különböző konfigurációkra: egyes vagy dupla struktúrára.
 

Anyagok és színek
 

A Minigarden Vertical UV védelemmel ellátott nagyon erős polipropilén kopolimerből , azaz újrahasznosított anyagból készült, ez teszi akár a legextrémebb időjárási körülményekkel szemben is ellenállóvá (napfény és szélsőséges hőmérsékletek). Mindezek mellett újrahasznosítható anyagból készült és 5 színben érhető el: fehér, szürke, fekete, terrakotta és zöld. A műanyag BPA mentes és biztonsági besorolása lehetővé teszi benne a táplálék célú növények termesztését is.
 

Öntözés és csepegtetés
 

A Minigarden Kis Vertical Szett egy egyedi öntözőrendszerrel felszerelt valamint egy innovatív gravitációs vízelvezető  mechanizmussal is el van látva. Ez a tulajdonsága biztosítja, hogy minden felesleges öntözővíz a növény gyökerétől az egység alján elhelyezkedő tálcába csepeg. Ez a rendszer nagyon fontos a növények hosszú távú fenntarthatósága érdekében.

 


Hőmegtartás
 

Háza külső falának Minigarden Vertical-al való befedésével kiváló hőszigetelést hoz létre. A fal hozzájárul a megnövelt termikus hatékonysághoz és ebből következően csökkenti a ház fűtésére és hűtésére fordított energiafogyasztást. Nagyobb felületekhez ajánljuk a szintén általunk forgalmazott Nagy Vertical Szett megvásárlását gazgaságosabb kiszerelésben.

A képen egy szürke kis vertical szett látható fali tartó konzol kiegészítővel
Videók
Adatlap

Szabadalmak és regisztrációk

A Minigarden ® Vertical törv. védve nemzetközi szabadalom PCT (Szabadalmi Együttműködési Szerződés), PCT/PT2006/0000003 és tervezési / modell regisztrációk által.

Vertical szett technikai adatok:

Méretek: 64,6*19*57 cm ( összeépítve )

Maximum kapacitás: 36 L

Ajánlott kapacitás: 30 L

Súly: 3,35 kg

Anyag: Polipropilén moplen UV védelemmel

Kidolgozás: Matt, Grain MT-1 1007

Szinek: fehér, zöld, fekete, szürke, terakotta

Gyártói garancia: 3 év

100%-ban újrahasznosítható

Letöltés
Kiegészítő termékek