Basic M Fehér színben - Önöntöző virágtartó 18 cm cserépméretig

 • Mennyiség:
 • 9 990 Ft Nettó ár: 7 866 Ft
 • 50cm széles, 16-18 cm cserépátmérőig. A Basic M termékek gondoskodnak helyetted a növényeidről.

  minimál dizájn kivitel kifejezetten nagyobb növényekhez
  fehér dekorgyűrű a csomagban
  újgenerációs passzív öntözési technológiával
  ajándék tápanyag a csomagban
  UV álló és újrahasznosított anyagból
  Referencia galéria megtekintése


 • Raktáron
 • Videó
Termékleírás

A Minigarden ® Basic M a Minigarden család legegyszerűbben és legkönnyebben használható tagja, kimondottan a városi élethez kifejlesztve. A Minigarden ® Basic egy olyan növénytermesztési rendszer, ami ideális azok számára, akik most kezdik a kertészkedést, vagy azoknak, akik nem szeretnének túl sokat aggódni a növények növekedéséhez szükséges öntözésen és tápláláson. Egy ötletes rendszernek köszönhetően, mely a tápanyagokkal dúsított és az öntözővíz tárolását biztosítja, a Minigarden ® Basic M lehetővé teszi dísznövények, aromás növények vagy zöldségek termesztését mindennapi gondozás nélkül, hiszen a rendszer a növények igényeinek megfelelően biztosítja a rendszeres öntözést és tápoldatozást. Automata öntözés és tápoldatozás a rendszer egy speciális tartálya segítségével történik. A tökéletes rendszer a növénytermesztésre, a kisujjunk megmozdítása nélkül.


 

Dizájn és kényelem

A Minigarden ® Basic M mindössze 6, könnyen összeszerelhető elemből áll: vízzáró platform az alapja, 2 fedél kerek nyílással, amelybe a cserepek kerülnek, kerek alap, hogy a tartály behelyezése könnyű legyen, kivehető víztartály és a tápanyagok, adagoló fedéllel és geotextília alátét amit a vízzáró platformba kell behelyezni. 

A Minigarden° Basic M tökéletes a nagyobb növények számára. 2,5 literes űrtartalommal és 16-18cm-es cserepek számára rendelkezik férőhellyel. Egy igazi “plug-and-play” rendszer.


Öntözés és tápoldatozás
 

Az egyedülálló és innovatív formatervű Minigarden Basic M ® egy exkluzív,  2,5 literes kivehető tartályt tartalmaz, amelyet vízzel, és egy dózis Minigarden ® Grow Up tápanyaggal kell megtölteni. Feltöltés után le kell zárni az adagoló fedéllel és elhelyezni, hogy a fedél lefelé mutasson és a tartály beleüljön az alaplapra helyezett tartóba. A rendszer ezután készen áll a használatra.


Anyaga és szinek:
 

A Minigarden° Vertical-hoz és Minigarden° Corner-hez hasonlóan a Minigarden° Basic is erős polipropilén kopolimerből készült és UV sugárzás elleni védelemmel van ellátva, mely tulajdonságok által az extrém időjárási feltételeknek is ellenáll (erős napsugárzás és szélsőséges hőmérséklet), mindezek mellett teljesen újrahasznosítható.

Jelenleg a Minigarden° Basic M kizárólag egy színben, fehérben elérhető, mely amellett hogy mindenhez illik, a kiemeli a növény szépségét és színeit.
 

Videók
Adatlap

Értékesítési egység: Doboz

Tartalma: 1 vízzáró alap platform + 2 fedél a cserepek rögzítéséhez + 1 fedél a víztartáály rögzítéséhez + 1 tartály + 1 tartály adagoló fedél + 2 Minigarden Basic M cserép + 1 speciális szövet alátét

Méretek: 49 * 17,6 * 26 cm

Súly: 0,73 kg

Maximum tartálykapacitás: 2,5 L

Maximális cserépátmérő: 16-17 cm

Tartály anyaga: Magas anyagsűrűségű polietilén UV védelemmel

Tartály adagoló fedél anyaga: Alacsony anyagsűrűségű polietilén UV védelemmel

További akatrészek anyaga: Polipropilén moplen UV védelemmel

Kidolgozás: Matt, Grain MT-11007

Szinek: fehér

Gyártói garancia: 3 év

100%-ban újrahasznosítható

Letöltés
Kiegészítő termékek