Basic S Fehér színben - Önöntöző virágtartó 14 cm cserépméretig

 • Mennyiség:
 • 6 990 Ft Nettó ár: 5 504 Ft
 • 40cm széles, 12-14 cm cserépátmérőig. A Basic S termékek gondoskodnak helyetted a növényeidről.

  minimál dizájn kivitel
  fehér dekorgyűrű a csomagban
  bővíthető cserélhető színes gyűrűkkel
  újgenerációs passzív öntözési technológiával
  ajándék tápanyag a csomagban
  UV álló és újrahasznosított anyagból
  Referencia galéria megtekintése


 • Raktáron
 • Videó
Termékleírás

A Minigarden Basic S a Minigarden család legegyszerűbb rendszere. A Minigarden Basic egy olyan növénytermesztő rendszer, mely ideális a kezdő kertészek és olyan emberek számára, akik nem szeretnének a növények számára alapvető gondoskodás miatt aggódni, különösen az öntözést és a tápanyagellátást illetően.

A találékony tápanyag- és öntözővíz tároló rendszernek köszönhetően a Minigarden Basic-ben dísz- és illatos növények vagy akár kisebb zöldségek is termeszthetőek bármilyen napi ellátás nélkül, mivel a rendszer biztosítja a rendszeres öntözést és tápanyagellátást a növények igényeinek megfelelően. Ezáltal sem alulöntözni, sem túlöntözni nem tudjuk a növényeket! A Minigarden Basic a legegyszerűbb és leghatékonyabb rendszer a piacon a növények sikeres táplálása és növekedése érdekében. Ültetéskor tiszta maradhat a kezünk, elég akár 2 a kiválasztott növényeket tartalmazó normál kaspót elhelyezni a rendszerben és szemlélni, ahogy nőnek.
 

Dizájn és kényelem

A Minigarden Basic mindössze 6, könnyen összeszerelhető elemből áll: vízzáró platform az alapja, 2 fedél kerek nyílással, amelybe a cserepek kerülnek, kerek alap, hogy a tartály behelyezése könnyű legyen, kivehető víztartály, adagoló fedéllel és geotextília alátét amit a vízzáró platformba kell behelyezni.

A csomag fehér díszfedelet tartalmaz, kiegészítőként megvásárolhatóak 5 színben a dekorgyűrűk.
 

A Minigarden Basic falra is rögzíthető és függeszthető egy konzol segítségével, mely a vízzáró platform csatornáiba illeszkedik. Az összeszerelése hihetetlenül egyszerű és egyértelmű, 2 fajta szerkezet alakítható ki.Tartósság és egyszerűség

A szerkezeti minőség és tartósság a Minigarden termékek jellegzetes tulajdonsága. A Minigarden Vertical-hoz és a Minigarden Corner-hez hasonlóan, a Minigarden Basic is erős polipropilén kopolimerből készült és UV sugárzás elleni védelemmel van ellátva, mely tulajdonságok által az extrém időjárási feltételeknek is ellenáll (erős napsugárzás és szélsőséges hőmérséklet), mindezek mellett újrahasznosítható.

A Minigarden Basic remek kiegészítője lakásunk bármely pontjának, kiemeli a növény szépségét és színeit. A Minigarden Basic bárhol, kint és bent egyaránt használható, bárki gondozhat benne növényeket. A Minigarden Basic összekapcsol minket a természettel.

Videók
Adatlap

Értékesítési egység: Doboz

Tartalma: 1 vízzáró alap platform + 2 fedél a cserepek rögzítéséhez + 1 fedél a víztartály rögzítéséhez + 1 tartály + 1 tartály adagoló fedél + 2 Minigarden Basic S cserép + 1 speciális alátét

Méretek: 39,4 * 14,4 * 21,5 cm

Súly: 0,44 kg

Maximum tartálykapacitás: 1,25 L

Maximális cserépátmérő: 12-13 cm

Tartály anyaga: Magas anyagsűrűségű polietilén UV védelemmel

Tartály adagoló fedél anyaga: Alacsony anyagsűrűségű polietilén UV védelemmel

További alkatrészek anyaga: Polipropilén moplen UV védelemmel

Kidolgozás: Matt, Grain MT-11007

Szinek: fehér

Gyártói garancia: 3 év

100%-ban újrahasznosítható

Letöltés
Ajánlott termékeink